پژوهشگران می گویند نتایج یک مطالعه نشان می دهد که اجتماعی بودن برای سلامت انسان مفید است و تنها بودن به اندازه استعمال ۱۵ نخ سیگار در روز برای سلامتی زیانبار است. داشتن ارتباط با حلقه ای از دوستان صمیمی و پیوندهای قوی فامیلی بیشتر از ورزش، کم کردن وزن و یا ترک سیگار می تواند سلامتی را ارتقا بخشد.
محققان افزودند: به نظر می رسد که افراد خوش مشرب نسبت به افراد منزوی کمتر دچار تنش می شوند، از خود بهتر مواظبت می کنند و شیوه زندگی کم خطرتری دارند. بررسی مطالعات در زمینه تاثیر روابط اجتماعی بر سلامت انسان نشان داد که تعلق داشتن به یک گروه اجتماعی گسترده تر طول عمر را ۵۰ درصد افزایش می دهد. تاثیر قابل توجه ارتباطات اجتماعی بر سلامت و رفاه انسان محققان را برآن داشت تا از پزشکان عمومی و مقامات بهداشتی بخواهند که تنهایی را به اندازه سایر خطرات بهداشتی مانند مصرف الکل و سیگار برای سلامتی مخاطره آمیز تلقی کنند.
«جولیان هالت لونستاد» روان شناس دانشگاه «یانگ بریگهام» در یوتا گفت: ما روابط اجتماعی را موهبتی می دانیم که به انسان ها اعطا شده است. وی افزود: تعامل دایمی نه تنها برای روان انسان بلکه مستقیما برای سلامت جسمی انسان مفید است. محققان ۱۴۸ مطالعه انجام شده در زمینه تعاملات اجتماعی و سلامت را بر روی ۳۰۸ هزار و ۴۸۹ نفر در طول مدت متوسط ۵/۷ سال بررسی کردند. آنها از این بررسی تاثیر اجتماعی بودن فرد را بر میزان مرگ و میر ارزیابی کردند.محققان گفتند: تنها و منزوی بودن به اندازه کشیدن روزی ۱۵ نخ سیگار و یا الکلی بودن برای سلامت انسان مضر است.
صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریات بین المللی خبر : حسین واحدی پور
License owner & Editor in Chief: HosseinVahedipour Copyright © 2013 KHABAR International Publications Group. All rights reserved. |