دبیر جشنواره شبچراغ و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فیروزآباد در اختتامیه این جشنواره اظهار داشت: بهرغم تئاتر کلاسیک، درونمایه تئاتر خیابانی در بیشتر موارد طرح مشکلات مردم عادی، مسائل اجتماعی و آسیبهای فراروی جامعه است.
سلیمان شریفی افزود: حضور در بطن جامعه و در میان مردم و اقشار مختلف اجتماع با ارائه آثاری به فراخور فهم مردم کوچه و بازار و در دسترس قرارگرفتن تئاتر برای تمامی گروههای حاضر در جامعه شهری و روستایی از ویژگیها و قابلیتهای این گونه نمایشی است؛ لذا با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در تئاتر خیابانی میتوان در جهت کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و نهادینهکردن انضباط اجتماعی و کمک به ارتقاي سطح فرهنگ عمومی جامعه از آن استفاده کرد.
وي گفت: جشنواره استانی تئاتر خیابانی «شبچراغ» هماکنون در بین هنرمندان استان فارس جایگاه واقعی خودش را پیدا کرده است و امسال برای پنجمین دوره این جشنواره 29 اثر نمایشی به دبیرخانه دائمی آن ارسال شده بود که 8 اثر در بخش داوری جشنواره و سه اثر در بخش جنبی در طول سه روز برگزاری جشنواره اجراي خیابانی داشتند.
اجرای تئاتر خیابانی در حاشیه اثر باستانی و تاریخی کاخ اردشیر بابکان واقع در بخش مرکزی فیروزآباد، روستای آتشکده ابتکار خوب دبیرخانه این جشنواره بود که جذابیت خاصی برای گردشگران و هنرمندان حاضر در جشنواره در پی داشت. در ادامه هیأتداوران پنجمین دوره جشنواره استانی تئاتر خیابانی شبچراغ برگزیدگان بخشهای مختلف جشنواره را معرفی کردند.
صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریات بین المللی خبر : حسین واحدی پور
License owner & Editor in Chief: HosseinVahedipour Copyright © 2013 KHABAR International Publications Group. All rights reserved. |